Automate your Marketing
with Womplify




 
Suhana's FotoPage

By: Suhana Jalil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Jan-2009 16:20 Email | Share | | Bookmark
Ditujukan khas buat Kak Hanum....

Kenangan Terindah Bersama Kak Anum
Salam semua...

Kembali bersama ana.......
"memori itu adalah yang terindah dan merupakan lipatan sejarah kehidupan yang tak mungkin dilupakan..."

Hari ini hari Jumaat...buat pertama kalinya aku rasa sangat kesepian setelah sekian lama kat AELB ni..selalunya hari Jumaat adalah hari untuk berehat panjang sikit diwaktu makan tengah hari...
Jadi untuk entry pada kali ini, seikhlas hatinya aku tujukan buat sahabat tersayang iaitu Pn Nazaitul Hanum Baharom a.k.a kak Anum....



Perkenalan bermula pada tahun 2005..well kira-kira 3 tahun lalu.banyak kenangan manis dan pahit ditempuhi bersama..tak dilupakan juga bersama izan a.k.a makzan a.k.a bibik (housemate aku ni), sarimah dah mila a.k.a oorrmila motonkar hahahahhaha..imah je takde nickname sbb imah duk jauh nun di cawangan kat Sarawak sana....
Aku dgn kak anum ditempat di satu unit dan bahagian yg sama..jadi kerja┬┤kerja kami sama lah...selalu sgt dapat yg pelik dan kena handle mcm-mcm situasi dan macam kerenah manusia...well itu lah kerja namanya..bukan mcm dizaman belajar..aku rasa byk kawan lain yg setuju dgn aku...
paling tak dapat aku lupakan..setiap ari jumaat adalah ari yg boleh relax sikit..sbbnya kami selalu enjoy pi makan jauh skit..ala setakat Alamanda Putrajaya tu..ve lah kira jauh lah sbb opis kami ni dalam hutan (bak kata Azmil, 'opis ko dalam utan bandar'..hampeh)...kita pi jalan best kan kak anum..kita dapat pi TASCO heheheheh..jgn marah kak num...gurau jerbest sgt bile kak num tersalah sebut..menjadi bahan ejekkan selalu..
ada byk kenangan lagi tapi ada yg masa bertugas, byk sgt yg best sampai tak tau nak cite yg mana satu....oooohhh ada..dah igt..well kami kena handle satu projek...very2 important to Malaysia...di Perak...so bila kesana..byk mesyuarat dibuat di Hotel casuarina ..ada 1 benda yg sama-sama kami suka..makan cucur udang kat hotel..sedap giler..ni dah kira promosi free..kena bayar kau
she has been very far from me now...far for good..
pi ada 1 yang paling aku respect dengan kak anum.....

Kak Anum ingat tak ada 1 benda yang kita suka sakat Bad..(kawan kami gak)...
die slalu bengang kita..sbb road r\tax kita yg sgt la ekonomi..hahahaha walaupun kita bwk 'ferrari sport'
saya punya warna biru, kak anum punya kaler gold hehehehehe....sbb tu lah kita org kaya..boleh shopping selalu..jgn jeles yer Bad...

Sbb apa merindui Kak Anum....??????
Kak anum further study for 3 years di UITM Shah Alam..in environmental technology...bersesuaian lah dengan tugas kami ni..mcm org kat opis panggil we all semua ni 'org waste'..ada ka patu (tapi cube define WASTE = World Association of Specialized Training Expert)...hahahahaha hebat tak bunyinya
untuk pengetahuan semua..semangat juang, passionate dia terhadap ilmu tu yang aku sanjung
dia ada 5 orang anak yg masih bersekolah..yg sulung baru form 1 if I'm not mistaken..and the youngest baru nak masuk darjah 1..bayangkan sebagai ibu,isteri dan pelajar dia boleh manage kan semuanya in order....
kak anum adalah org selalu think positve....she never give up
ini satu pengajaran terbaik...dia selalu pesan...'Su..hal di ops jgn pikir dan bawak balik ke rumah'...well ada banyak perkara yg sesetengahnya aku tak dapat nak share kat sana..
well kak num...you knew it very2 well right?
Apa-apa pun, saya sentiasa doakan semoga kak num berjaya dengan sangat2 cemerlang..cepat study..balik opis ni...boringlah kak num tak de!!!!!!!!!!!!!!


Wednesday, 7-Jan-2009 00:17 Email | Share | | Bookmark
Salam Maal Hijrah 1430 & Selamat Tahun Baru 2009

dengan abah ler..
pak su pun ada sekali..pak su dah balik msia
dgn mama & abah...
View all 24 photos...
Salam semua,

Banyyakkknya habuk fp ni.
sapa lah punya fp yang tak berupdate ni...
itulah...seperti yg telah dimaklumkan, ada virus M besar melanda sepanjang tahun 2008 lalu
tu yg menyebabkan fp ni baannyyakakk sgt habuk..

anyway....i keep my promise as i said yesterday..
these are the latest pic taken when we had our beautiful holiday in Melaka last week...just before new year..
Imran pun dah tua skit hehehehe makin besar dan saangattttt la suka menolong mama 'kemas' umah...dan tak reti nak duduk diam walau seminit...berjalan sana sini...

kepada semua kawan....sorry yer...enjoy the pics & all the best for the year 2009..



Friday, 16-May-2008 08:07 Email | Share | | Bookmark
Dah boleh bawak keter....

Nak tumpang?????
PENGUMUMAN>

KEPADA SESAPA YANG TUMPANG...
MEH LA NAIK SEKALI.....
BOLEH AJER...
FREE OF CHARGE YER

SILA TELEFON EN IMRAN SYAHMI



Tuesday, 25-Mar-2008 04:29 Email | Share | | Bookmark
Seri Palma, Bandar Seri Botani, Jalan Raja Dr. Nazrin Shah, Ipoh

katalognye
katalog lagi
loan dah approved
View all 12 photos...
Finally and Alhamdulillah...after all we managed to own a house...What I called our 'Dream House'. The housing area is located about 10 km from Ipoh town. It was unplanned. We went there & suddenly we saw this house. So without any further delay, we went to the show house and we met Mr. Cheah the representative from the developer (person incharge of Seri Palma, bandar Seri Botani).
After few discussions....finally my hubby made the final decesion that we should take the house. Thank you so much... . I love the house & have few things in my mind....especially on decorating the garden...So friends..please enjoy the pics, taken from time to time.....


Tuesday, 18-Mar-2008 05:38 Email | Share | | Bookmark
Hai semua...ni gambar Imran lagi

abah dukung
mama pulak dukung
dengan tok..dapt straw jer..air takde pun
View all 14 photos...
Hai aunties...

Semua rindu Imran tak????????
Mama nak upload gambar lagi
so mama akan upload sikit-sikit yer
selamat menonton posing Imran yer


Babai


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net